Daniëlsweg 4 Heinkenszand 0113 - 568877 traasvloeren@traasvloeren.nl
dsc_0788.jpg - Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand
Jq3-herschaalde_kopie_van_dsc00894.jpg - Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand
AxC-dsc01304.jpg - Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand
dsc_0787.jpg - Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand
lY2-dsc01343.jpg - Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand
dsc_0789.jpg - Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand
3Zx-herschaalde_kopie_van_dsc00896.jpg - Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand
FdL-herschaalde_kopie_van_dsc00893.jpg - Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand

 Micro-cement of Betonciré

Traditioneel een cementgebonden afwerking van vloeren en wanden, waarbij in diverse lagen over elkaar wordt gepleisterd en door de hand van de vakman een eigen karakter wordt verkregen. De kleur nuances en aanzetten van de spaan maken dit product tot een prachtige en originele afwerking. Een nadeel is het intensieve werk in 3 tot 4 lagen met de nodige droogtijd. Door het afpleisteren van de lagen ontstaat een glad of gestructureerd oppervlak welke door een laatste behandeling met was waterafstotend wordt gemaakt. Omdat het traditionele Betonciré veel cement bevat, is dit krimpgevoelig en de ondergrond is van groot belang.

De variant Micro-cement welke wij gebruiken, bevat een bestanddeel waardoor deze flexibel is en daardoor minder scheurgevoelig. 
Onze Micro-cement pasta is te verkrijgen in elke Ral kleur, let wel dit is de basis kleur van de pasta; door bewerken en schuren ontstaat een pallet van kleurschakeringen. Door schuren worden spaan-aanzetten benadrukt, waardoor een verdieping van kleurnuances zichtbaar wordt.

dsc_0787.jpg - Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand

Vloeren kunnen we het uiterlijk geven van een oude doorleefde betonvloer. 
Wij kunnen onze Micro-cement pasta op bijna elke vormvaste ondergrond aanbrengen, of dit nu is op een houten plaat, geëgaliseerde dekvloer, gladde betonvloer, aanrechtblad enz. Kortom de mogelijkheden zijn zeer groot. 

De ondergrond moet zo strak mogelijk worden gemaakt voor het beste resultaat. Een onderlaag op kleur wordt aangebracht en licht geschuurd om aanzetten van de spaan vlak te maken. Een tweede laag wordt aangebracht waarbij de vakman een tekening kan aanbrengen van grote slagen tot kleine spaan-aanzetten, rechte banen horizontaal/verticaal. Elk m² is uniek en verschillend van tekening en textuur. Na droging van een dag wordt de Microcement geschuurd.

Dan wordt de Micro-cement voorzien van een hechtprimer en na droging ( maximaal 1 dag) voorzien van een matte PU coating. Deze coating moet ± 7 dagen droog blijven om deze chemische resistent te maken. Onderhoud met een speciale door ons ontwikkelde reiniger voor kunsstof vloeren

Micro-cement, een uniek product met unieke eigenschappen en vele mogelijkheden!

Ontwerp & realisatie: Mecano.nl creative communicatie