Daniëlsweg 4 Heinkenszand 0113 - 568877 traasvloeren@traasvloeren.nl
bijgesneden.jpg - Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand
WTl-dsc_0773_bijgesneden.jpg - Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand
dinamique__11_van_44_.jpg - Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand
dsc_0634.jpg - Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand
vl5-dsc_0331.jpg - Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand
dsc_0221.jpg - Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand
ulK-terrazzo05.jpg - Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand
ZUT-ganuaent2.jpg - Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand
ivt-dsc00826.jpg - Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand
JOa-dsc02397.jpg - Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand
img_9530.jpg - Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand
bri-dsc02383.jpg - Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand

Coatings

Een kunststof coating is een "2 componenten hoogwaardige verf " . Deze bestaat uit een kleurmassa op basis van epoxy of polyurethaan en een verharder. De coating is leverbaar in vele Ral kleuren. De 2 componenten moeten zeer intensief worden gemengd, en met een kortharige roller worden opgebracht.  Deze moet altijd in twee lagen worden aangebracht. We kunnen deze vloeren ook vol en zat instrooien met gekleurde snippers, en na droging voorzien van een blanke lak. Zo ontstaat er een zgn. vlokkenvloer. Deze vloeren worden veel gebruikt als vloer bedekking in zowel de particuliere- als bedrijfssector.

Een nadeel van een coating is dat elke oneffenheid in de vloer extra benadrukt wordt door de hoogglans van de coating. Door een matte toplaag aan te brengen kunnen we dit beperken maar is door de extra laag ook weer kosten verhogend. Ook kunnen we coatings aanbrengen als stuctuurcoating, de vloer is dan minder glad en door het bobbeltjes effect zijn oneffenheden bijna niet waarneembaar. De ondergrond moet draagkrachtig en voor een coating zo glad mogelijk zijn. Om voldoende hechting te verkrijgen mag de vloer niet vet en/of verontreinigd zijn. Door middel van stofvrij diamantschuren van de vloeren kan de hechting worden vergroot.

20130621_070419.jpg - Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand

De ondervloer
Ook hier geldt weer dat de ondervloer van zeer groot belang is voor het maken van deze vloeren. De ondervloer moet draagkrachtig zijn, een stabiele massa zijn die één geheel vormt. Als er scheuren voorkomen in de ondervloer waarin nog beweging wordt verwacht, kunnen we het systeem zo aanpassen dat we een membraam aanbrengen als flexibele tussenlaag. De ondervloeren moeten worden geschuurd of gestraald om voldoende hechting te verkrijgen. Afhankelijk van het type ondervloer en de eindafwerking zal een aangepaste hechtprimer worden aangebracht.  Voor het aanbrengen van alle kunststof vloerafwerkingen mag de ondervloer niet meer dan 5% vocht bevatten, moet deze minimaal 28 dagen oud zijn, mag de relatieve vochtigheid niet hoger zijn dan 80 % en de temperatuur mogelijk 15 graden of meer.

Ook kunnen we kunststof vloeren maken op basis van MMA. Dit is een zeer snelle reactie hars welke binnen 2 uur na gereed komen al kan worden belast. Een fantastische oplossing wanneer er zeer weinig tijd beschikbaar is tussen aanbrengen en in gebruiknemen.  Wij kunnen u hierover uitgebreid voorlichten.

Voor elke vloer is er een knuststof afwerking, en voor elke toepassing zal uw vloeren-specialist voor u een passend advies maken.

Want u weet: “Vloeren vormen de Basis“ afbouwkeur-logo.png

Ontwerp & realisatie: Mecano.nl creative communicatie