Specificaties

Materiaal: Cement gebonden
Ondervloer: Dekvloer
Dikte: 5 mm
Uitvoeringstijd: +/- 4 dagen
Kleur mogelijkheden: NCS/RAL
Prijs: €€

Cementgebonden betonlook

Cementgebonden betonlook

Aanbrengen van cement

Bijna elke vaste ondergrond is geschikt (zandcement dekvloeren, tegels, kunststofvloeren, betonvloeren en linoleum) behalve houten vloeren omdat die door het vocht kunnen gaan uitzetten. De nieuwe vloer wordt aangebracht in een laagdikte van ± 5 mm. Het cement is verkrijgbaar in bijna alle RAL- en NCS-kleuren en is zelf-nivellerend (het vloeit uit zichzelf uit).

Een vloer vol karakter

Bij Traas Vloeren realiseren we betonlookvloeren met een authentiek karakter. Tijdens het aanbrengen ontstaan nuanceringen die elke vloer uniek maken. Wees dus voorbereid op nuances in het eindresultaat vanwege egaliseerbanen, profielovergangen en applicatiegereedschap. Bescherm de vloer met de juiste afwerking en geniet van het bijzondere karakter in jouw ruimte.

Kans op scheurvorming

Na 2-4 dagen drogen, afhankelijk van de omstandigheden, schuren onze vakmensen de vloer op en werken deze af met een matte PU-coating of zijdematte impregneer. Houd rekening met mogelijke scheurvorming en onvlakheden tijdens het droogproces. Elke vierkante meter is uniek en karaktervol. Het eindresultaat is sterk, duurzaam en bovendien enorm onderhoudsvriendelijk.

Werkwijze

icoon-1

1. Voortraject

We beginnen met een gesprek in de showroom. Samen verkennen we de mogelijkheden en kleuren. Jouw ideeën vormen de basis voor een op maat gemaakte cementgebonden betonlookvloer.

icoon-2

2. Uitvoering

Zodra het ontwerp is vastgesteld, gaan we aan de slag. We prepareren de ondergrond en brengen de zelf-nivellerende mortel aan. Deze 5 mm dikke laag vloeit vanzelf uit en geeft jouw ruimte een moderne betonlook.

icoon-3

3. Afronding

Na voldoende droogtijd, schuren we de vloer en brengen we een matte PU-coating of zijdematte impregneer aan. Wees je bewust van natuurlijke karakteristieken, zoals kleurnuanceringen, die elke vierkante meter uniek maken.