Specificaties

Materiaal: Epoxy of PU
Ondervloer: Dekvloer
Dikte: 3 tot 7 mm
Uitvoeringstijd: +/- 4 dagen
Kleurmogelijkheden: Zeer divers
Prijs: €€

Kunstof betonlook

Kunstof betonlook

De juiste ondervloer

De gietvloer van slechts 3 mm dikte past op een vlakke ondervloer, zoals zand-cementdekvloeren en gietdekvloeren. Bij tegelvloeren egaliseren we zorgvuldig voor een naadloos resultaat. Want hoe egaler de basis, des te strakker het eindresultaat wordt.En wij zorgen ervoor dat die basis perfect is.

Esthetische klassen

Onze gietvloeren voldoen aan de verwachtingen en richtlijnen van esthetische klasse C. Kies uit verschillende kleuren en bepaal samen met de vakman het patroon. Een subtiele of opvallende betoonlook, alles is mogelijk. Het patroon, dat tijdens het aanbrengen ontstaat, maakt je vloer eigen en uniek.

Onderhoudsvriendelijk

Houd de vloer stralend met onze speciale vloerreiniger TR en vlekkensprays. Zeg definitief vaarwel tegen agressieve schoonmaakmiddelen en geniet jarenlang van de schoonheid en duurzaamheid van je kunststof betonlookvloer. Zo zorgt de vloer dankzij minimaal onderhoud, voor maximaal plezier.

Werkwijze

icoon-1

1. Voortraject

Bezoek onze showroom en laat je inspireren door onze voorbeelden. We bespreken kleuren, patronen en stijl. Onze vakmensen staan klaar om je te adviseren en jouw ideale vloer werkelijkheid te maken.

icoon-2

2. Uitvoering

Deze unieke vloer is met vakmanschap gemaakt. Met precisie en passie brengen we de kunststof betonlookvloer in jouw woning of bedrijfsruime aan. Om te voorkomen dat het resultaat niet naar wens is nodigen wij je uit om bij het leggen van de vloer aanwezig te zijn.

icoon-3

3. Afronding

We voltooien het project, wetende dat we een unieke en onderhoudsvriendelijke vloer hebben gecreëerd. We geven nog advies over onderhoud, met uitleg over onze speciale vloerreiniger TR en vlekkensprays. Hierdoor blijft de vloer stralend en duurzaam.