Specificaties

Materiaal: Beton
Ondervloer: Zand, puin, isolatie of beton
Dikte: Vanaf 70 mm
Uitvoeringstijd : +/- 1 dag
Kleurmogelijkheden: beperkt
Prijs: €€

Woonbeton

Woonbeton

Goede voorbereiding

Elke vierkante meter woonbeton heeft zijn eigen verhaal. De subtiele variaties in afwerking en kleur maken elke m² uniek en brengen zo een levendige sfeer in jouw huis. Wil je vloerverwarming integreren? We delen slimme inzichten over hoe je dit het beste kunt aanpakken. Hoewel scheurvorming bij betonvloeren onvermijdelijk is, kun je met de juiste voorbereiding en keuzes deze tot een minimum beperken.

De juiste ondervloer

We begrijpen dat scheuren in woonbeton storend kunnen zijn, ook al beïnvloeden ze de kwaliteit van de vloer niet. De ondervloer speelt hierbij een cruciale rol. We raden aan te kiezen voor een stabiele en scheurvrije ondergrond, zoals zand of drukvaste isolatie. Heb je bestaande leidingen in de vloer? We bespreken graag hoe je excessieve scheurvorming kunt voorkomen. Bij vragen of hulp bij het maken van keuzes staan we altijd voor je klaar.

Vloerverwarming

Woonbeton kun je goed combineren met vloerverwarming, maar er zijn wel zaken waar je op moet letten. Onze expertise helpt om scheurvorming te minimaliseren en de levensduur van je vloer te verlengen. We letten op elk detail om ervoor te zorgen dat de vloerverwarming naadloos samengaat met het woonbeton. Jouw tevredenheid en de perfecte vloer zijn onze prioriteit.

Werkwijze

icoon-1

1. Voortraject

Ontdek de veelzijdigheid van woonbeton in onze showroom. Bespreek kleur, afwerking en vloerverwarming met onze vakmensen voor een vloer die bij jouw stijl en behoeften past. Bereid je voor op unieke nuances in afwerking en kleur die elk m² tot leven brengen.

icoon-2

2. Uitvoering

Een stabiele ondervloer is essentieel om scheurvorming te minimaliseren. Kies voor zand of drukvaste isolatie. Onze specialisten passen het woonbeton toe in een laagdikte vanaf 7 cm. Bestaande leidingen? We doen ons best om excessieve scheuren te voorkomen.

icoon-3

3. Afronding

Onze focus ligt op jouw tevredenheid en de perfecte vloer. Van kleurkeuze tot vloerverwarming, ons advies staat altijd voor je klaar. Breng een levendige sfeer in je huis met woonbeton.