Specificaties

Materiaal: Epoxy of PU
Ondervloer: Betonvloer of een dekvloer
Dikte: <1 mm
Uitvoeringstijd : 1 tot 3 dagen
Kleurmogelijkheden : RAL of NCS
Prijs:

Coating

Coating

De juiste ondervloer

Een sterke, vormvaste ondervloer is nodig als basis. We kunnen op bijna elke ondervloer een coating aanbrengen, van een oude zandcementdekvloer, tot een nieuwe verse betonvloer, maar ook houten vloeren en badkamervloeren. Uniek is een coating die zelfs op een vochtige vloer kan worden aangebracht.

Oneffenheden voorkomen

We maximaliseren de hechting van de coating door vooraf te schuren of te stralen. Als de ondervloer niet perfect is, is dit in de coating goed zichtbaar. Vanwege de glans zie je vrijwel elke oneffenheid. Dit kunnen we verhelpen door een matte toplaag, een structuurcoating of het aanbrengen van zogenaamde schraplaag als tussenlaag.

PMMA-coating

Ontdek ook ons snelle PMMA-coating systeem. In slechts 2 uur volledig belastbaar, ideaal voor situaties waarin de overlast geminimaliseerd moet worden. Hoewel de kleurkeuze bij PMMA beperkter is dan bij reguliere coatings, biedt dit systeem snelheid en duurzaamheid. Bespreek met onze vakmensen welke coating het beste past bij jouw behoeften.

Werkwijze

icoon-1

1. Voortraject

Samen kiezen we de perfecte coating. Er is ruime keuze uit RAL/NCS-kleuren. Afhankelijk van je wensen bieden we mogelijkheden zoals epoxycoating, PU-coating, MMA-coating of polyaspartic coating. Voor snelheid bieden we ook een PMMA-coating.

icoon-2

2. Uitvoering

De basis is een stevige, stabiele ondervloer. Met onze expertise schuren of stralen we deze voor optimale hechting. Oneffenheden kunnen we voorkomen door extra oplossingen zoals een matte toplaag, structuurcoating of schraplaag.

icoon-3

3. Afronding

De vloer transformeert na het aanbrengen van de coating tot een strak, naadloos resultaat. Afhankelijk van de toepassing kunnen we de vloer antislip maken voor een berijdbare helling of een vochtige ruimte.