Specificaties

Materiaal: Marmer of grind met epoxy of PU
Ondervloer: Dekvloer
Dikte: +/- 5 mm
Uitvoeringstijd: +/- 2 dagen
Kleurmogelijkheden: Zeer diverse
Prijs:

Siergrind

Siergrind

Met 65 standaardkleuren en de mogelijkheid om kleuren te mengen, zijn de variaties in siergrindvloeren buitengewoon. We kunnen grindmengsels maken met drie, vier of zelfs tien kleuren en als je wilt een bepaald patroon in de woonkamer creëren of een bedrijfslogo aanbrengen.

Geschikte ondervloer

Een stevige en stabiele ondervloer is essentieel voor het creëren van siergrind- of marmerstonevloeren. De volgende ondervloeren zijn geschikt: beton- of zandcementdekvloer, anhydrietvloer, tegelvloer, houten vloer. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Voordelen

Siergrindvloeren zorgen voor een prettige akoestiek in de ruimte en zijn daardoor ideaal voor woningen of bedrijven. Daarnaast is de open structuur ideaal voor mensen met een huisstofmijtallergie omdat stof niet opdwarrelt en blijft liggen totdat het gestofzuigd wordt. Zo geniet je niet alleen van een prachtige vloer, maar ook van een hygiënische en allergievriendelijke leefomgeving.

Marmerstonevloeren

Marmerstonevloeren zijn vergelijkbaar met siergrindvloeren en hebben dezelfde voordelen, maar in plaats van grindkorrels wordt er gebruikgemaakt van marmerkorrels. Een exta voordeel is dat marmerkorrels niet van kleur veranderen, alleen het bindmiddel kan verkleuren. Daarom worden marmerstonevloeren vaak uitgevoerd met een UV-bestendig PU-bindmiddel. Ze zijn ook zeer geschikt voor buitentoepassingen zoals terrassen, balkons of opritten.

Onderhoud

Als je wilt kunnen we de siergrind- of marmerstonevloer voorzien van een extra seallaag. Hierdoor verdwijnt de open structuur, maar blijft de structuur aan de oppervlakte behouden. De seallaag zorgt ervoor dat vuil niet in de vloer dringt en de vloer gemakkelijker te reinigen is. Houd er rekening mee dat siergrindvloeren minder geschikt zijn voor ruimtes met veel vuil, zoals sportkantines of kantines van garagebedrijven.

Werkwijze

icoon-1

1. Voortraject

We bekijken verschillende kleuren en stijlen met elkaar, beoordelen de ondergrond en bespreken eventuele aanvullende wensen. Zo adviseren we de ideale siergrind- of marmerstonevloer.

icoon-2

2. Uitvoering

Tijdens de uitvoering brengen we vloer aan met precisie. We zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de korrels en creëren de gewenste kleureffecten. Onze ervaren vakmensen zorgen voor vloer die voldoet aan alle verwachtingen.

icoon-3

3. Afronding

Na het aanbrengen van de vloer, nemen we de tijd om eventuele laatste details af te werken. We kunnen een extra beschermende seallaag aanbrengen om de duurzaamheid van de vloer te vergroten en het onderhoudsgemak te verbeteren.

In verband met de bouwvak zijn wij momenteel gesloten. Vanaf 19 augustus staan we weer voor je klaar!
In verband met de bouwvak zijn wij momenteel gesloten. Vanaf 19 augustus staan we weer voor je klaar!