Specificaties

Materiaal: Cement
Ondervloer: Egaline
Dikte: +/- 1 mm
Uitvoeringstijd: +/- 4 dagen
Kleurmogelijkheden: NCS/RAL
Prijs: €€

Micro-cement

Micro-cement

Handmatig aanbrengen

Een stevige ondervloer is cruciaal voor een topkwaliteit. We egaliseren de ondergrond zorgvuldig voor optimale hechting, wat resulteert in een elegante vloerdikte van 4 tot 5 mm. Onze vakmensen brengen met precisie een dunne laag micro-cement aan, waarin subtiele kleurnuances en speelse spaanaanzetten een prachtig en origineel karakter creëren.

Unieke kenmerken

Micro-cement, vaak gekozen om zijn flexibele samenstelling, minimaliseert scheurvorming. Het is een dunne betonlook coating op basis van cement, kunsthars en minerale pigmenten. Dit waterdichte micro-cement vindt niet alleen zijn weg naar high-end woonruimtes maar ook vochtige ruimtes zoals badkamers, keukens en zwembaden. Het levert niet alleen duurzaamheid, maar heeft ook een esthetische aantrekkingskracht.

Veelzijdig

We bieden je een palet van eindeloze mogelijkheden. Ons micro-cement is namelijk verkrijgbaar in elke Ral-kleur. Na zorgvuldig bewerken en schuren ontstaat een rijkdom aan kleurschakeringen die diepte en nuances aan elke ruimte toevoegen.

Werkwijze

icoon-1

1. Voortraject

Ons deskundige team begint met de voorbereiding. We zorgen voor een solide en egale ondergrond om het micro-cement optimaal te laten hechten. Micro-cement is uiteindelijk waterdicht en geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers, keukens en zwembaden.

icoon-2

2. Uitvoering

Vervolgens wordt het micro-cement met de hand aangebracht. Onze specialisten smeren dunne lagen micro-cement, met kleurnuances naar keuze en karakteristieke spaanaanzetten, om een prachtig en origineel karakter te creëren.

icoon-3

3. Afronding

Na het aanbrengen van het micro-cement is droging essentieel. Eenmaal droog, wordt de vloer afgewerkt met een beschermende waslaag. Deze laag geeft de vloer een diepere kleur en een glanzend uiterlijk, waardoor het eindresultaat nog stoerder en robuuster wordt.