Renovatie

Renovatie

Transformeer je woning of bedrijfsruimte met de renovatiemogelijkheden van Traas Vloeren. Van het herstellen van oude vloeren tot het versterken van bestaande vloeren, onze oplossingen bieden een nieuwe kans voor elke woning of bedrijfsruimte. Egaliseer, renoveer en creëer. Ontdek de mogelijkheden voor een vernieuwde leef- of werkomgeving.

Transformatie van woningen

Dankzij geavanceerde renovatiemortels kunnen oude vloeren nu verbeterd of aangepast worden zonder dat ze gesloopt hoeven te worden. Met overlagingen vanaf 8 mm, die bijzonder stevig zijn, krijgen vloeren een nieuwe kans. Ons Renotex-systeem van Schonöx is hiervan een voorbeeld: het laat zien hoe oude dekvloeren verbeterd kunnen worden zonder sloop, zelfs in combinatie met vloerverwarming.

Versterking van bedrijfsruimtes

We bieden oplossingen voor verschillende uitdagingen, waaronder het creëren van vloeistofbestendige vloeren in garages, laboratoria en HACCP-conforme keukens. In situaties waarin vloeren aanzienlijke scheuren vertonen die ongeschikt lijken voor synthetische vloeren of als de tijd beperkt is, bieden PVC-tegels een uitstekende oplossing. Deze oplossing geldt ook voor houten, cementgebonden of bestaande vloerafwerkingen, waardoor ruimtes snel kunnen worden vernieuwd en meteen voldoen aan de huidige wetgeving.

Egaliseren en meer

Onze reeks oplossingen gaat verder dan standaard renovaties. Met geavanceerde technieken kunnen we diverse uitdagingen aanpakken, van egaliseren voor specifieke vloerbekledingen tot het creëren van sterke vloeren met druksterktes > 50 N/mm². We verstevigen houten vloeren, leggen direct over tegels en realiseren super vlakke cementgebonden betonlook designvloeren voor woningen en bedrijven.

cemtentdek_sub

Werkwijze

icoon-1

1. Voortraject

In deze fase starten we met een grondige analyse en inspectie van de ruimte. We bespreken opties zoals materiaalkeuze en kleur. Jouw wensen en ons advies vormen de basis voor een op maat gemaakt renovatieplan.

icoon-2

2. Uitvoering

Na goedkeuring van het plan beginnen we met de renovatie. We bereiden de ondergrond voor, passen renovatiemortels toe en egaliseren indien nodig. Met onze geavanceerde technieken zorgen we voor een duurzame vloeroplossing.

icoon-3

3. Afronding

In de laatste fase controleren we de kwaliteit, zorgen we voor een nauwkeurige afwerking en reinigen we de ruimte. Onze vakmensen leveren de vernieuwde vloer op, waarna jij kunt genieten van een opgefriste woon- of werkruimte.

In verband met de bouwvak zijn wij momenteel gesloten. Vanaf 19 augustus staan we weer voor je klaar!
In verband met de bouwvak zijn wij momenteel gesloten. Vanaf 19 augustus staan we weer voor je klaar!