Wat ga je doen?

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. Je adviseert potentiele klanten en begeleid ze in hun aankoopproces. Dit doe je zowel telefonisch als digitaal maar ook ontvang je mensen in onze showroom. Je volgt dit op door het maken van calculaties en offertes. Daarnaast ondersteun je de technische teams in het beantwoorden van vraagstukken die ontstaan tijdens hun werkproces op locatie. Als (Technisch) Commercieel Medewerker Binnendienst ben je dus een echte spin in het web van onze organisatie!

Waar ga je dat doen?

Traas Vloeren is een vloerenbedrijf met een kantoor/showroom gevestigd in Heinkenszand (Zeeland). Wij staan in de regio bekend om onze kwaliteit en vakmanschap. Op kantoor werk je samen in een klein team met 3 andere collega’s in een gezellig informele sfeer. Daarnaast heb je natuurlijk ook contact met de ca. 17 collega’s die dagelijks op verschillende locaties in Zeeland en West-Brabant werken.

Over ons bedrijf

Over ons bedrijf

Traas Vloeren is al 50 jaar een begrip in Zeeland dankzij onze ervaring, vakmanschap en oog voor detail. Wij bieden een breed scala aan vloeroplossingen uiteenlopend van kunststof gietdekvloeren tot betonvloeren. Dit alles krijgen we voor elkaar met onze medewerkers; samen zetten we onze schouders onder iedere klus en streven we ernaar om onze klanten altijd de beste service te bieden.

Vragen?

Voor meer informatie over deze leuke uitdaging kun je contact opnemen met Yoeri Braamse. Bel gerust naar: 0113 – 56 88 77.