Wat ga je doen?

Als vloerenlegger in dit team breng je dekvloeren aan op basis van zandcement. De mortel wordt gemengd in onze mobiele mengcentrale en komt rechtstreeks uit de slang de ondervloer op. Samen met jouw collega’s verdeel je het zandcement over de ruimte en zorg je voor een vlakke vloer. Zo leg jij de basis voor bijvoorbeeld een strakke kunststof gietvloer of stijlvolle betonlook afwerking.

Waar ga je dat doen?

Traas Vloeren is een vloerenbedrijf gevestigd in Heinkenszand (Zeeland). Wij staan in de regio bekend om onze kwaliteit en vakmanschap. Ons team werkt in een informele sfeer, waarin iedereen elkaar kent en nauw samenwerkt. Onze projecten variëren van kleine particuliere klussen bij mensen thuis tot grote zakelijke opdrachten, dit zorgt voor een afwisselende werkomgeving. Bij Traas Vloeren werk je dus bijna dagelijks op een andere locatie in Zeeland of West-Brabant.

Over ons bedrijf

Over ons bedrijf

Traas Vloeren is al 50 jaar een begrip in Zeeland dankzij onze ervaring, vakmanschap en oog voor detail. Wij bieden een breed scala aan vloeroplossingen uiteenlopend van kunststof gietdekvloeren tot betonvloeren. Dit alles krijgen we voor elkaar met onze medewerkers; een groep van ca. 17 harde werkers. Samen zetten we onze schouders onder iedere klus en streven we ernaar om onze klanten altijd de beste service te bieden.

Vragen?

Voor meer informatie over deze leuke uitdaging kun je contact opnemen met Yoeri Braamse. Bel gerust naar: 0113 – 56 88 77.