Voordelen van anhydriet gietdekvloeren

Voordelen van anhydriet gietdekvloeren

In de toekomst is het noodzakelijk om snel te kunnen schakelen tussen verwarmen en koelen met minimale energieconsumptie. Traditionele cementdekvloeren zijn niet langer geschikt voor deze snelle temperatuurveranderingen. Daarom is het tijd om over te stappen naar dunne vloeren met een hoog geleidingsvermogen. Anhydriet gietdekvloeren zijn de ideale keuze voor een energiezuinige oplossing: ze zijn dunner, beter geleidend en efficiënter dan traditionele zand-cementdekvloeren, waardoor maar liefst 20% minder energie nodig is voor het verwarmen en koelen van de ruimtes.

– Dun en geleidend: Met een dikte van slechts 45 mm, zwevend aangebracht, bieden onze anhydriet gietdekvloeren optimale warmtegeleiding en zijn ze geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

– Buigzaam: Anhydriet gietdekvloeren hebben een uitstekende buigtreksterkte van F4 tot F7, zonder wapening, en zijn scheurvrij bij de juiste opbouw en condities.

– Geen scheuren: In tegenstelling tot traditionele zand-cementdekvloeren zijn onze vloeren gegarandeerd scheurvrij bij de juiste opbouw en omstandigheden, wat zorgt voor een duurzame en langdurige oplossing.

Geef je project vorm met Traas Vloeren

Maak van je project een succesverhaal met Traas Vloeren. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en bespreek jouw wensen in een vroeg stadium met onze experts. Van geavanceerde warmte/koude-opslag tot het plaatsen van dunne vloersystemen op houten vloeren, renovatievloeren of kunststof vloersystemen. Neem nu contact op voor een afspraak en realiseer je project met Traas Vloeren.

Een duurzaam aanbod

Maak een slimme investering door te kiezen voor een vloer die perfect aansluit bij moderne bouwprincipes. Dit betekent niet langer het opwarmen van de constructievloer, maar het aanbrengen van een isolatielaag onder de zwevende dekvloer. Deze benadering biedt niet alleen een duurzamere oplossing, maar ook een verhoogd rendement. Ontdek de mogelijkheden en laat Traas Vloeren je helpen bij het realiseren van een efficiënte toekomstbestendige vloeroplossing.

Gietvloer
In verband met de bouwvak zijn wij momenteel gesloten. Vanaf 19 augustus staan we weer voor je klaar!
In verband met de bouwvak zijn wij momenteel gesloten. Vanaf 19 augustus staan we weer voor je klaar!