Transformatie van een stationsgebouw

Het project, de uitdagingen en oplossingen

Het project, de uitdagingen en oplossingen

Bij het betrekken van het stationsgebouw waren er verschillende uitdagingen, waaronder een zeer slechte oude ondervloer die niet geschikt was voor de gewenste vloerafwerking. Om dit probleem aan te pakken en een solide basis te creëren voor de gewenste vloerafwerking, adviseerden wij het gebruik van een anhydrietvloer, een gietdekvloer. Deze speciale vloeroplossing werd gegoten om de ondervloer vlak en draagkrachtig te maken, klaar voor verdere afwerking.

Voor de esthetische afwerking werd gekozen voor een cementgebonden betonlook, die perfect past bij de industriële sfeer van het stationsgebouw. De betonlookvloer, met zijn ruwe en moderne uitstraling, biedt de ideale basis voor een creatieve werkomgeving. Na voldoende droging werd de vloer voorzien van een beschermende waslaag, waardoor de vloer niet alleen duurzaam is, maar ook gemakkelijk te onderhouden.

Resultaat

Dankzij de transformatie van de oude, verlaten ruimte naar een inspirerende werkplek, heeft BlackDesk nu een omgeving die perfect aansluit bij hun wensen. Het stationsgebouw is nieuw leven ingeblazen en dient nu als een dynamische hub voor digitale creativiteit en samenwerking.

Nieuwsgierig naar meer informatie over onze verschillende vloeroplossingen? Neem gerust een kijkje in ons aanbod en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere details.

header-1
slider-1
slider-2